Fira de Nadal, arribada del Patge Viu Viu i activitats familiars, diumenge a La Vila

1002
Patge Viu Viu
Patge Viu Viu

La Vila bullirà d’activitat nadalenca aquest diumenge. L’associació de botiguers Fem Vila organitza la Fira de Nadal amb productes típics d’aquestes dates. El Patge Viu Viu arribarà a la plaça de la Vila per rebre les cartes dels més petits i a l’Enrajolada es podrà gaudir del tradicional Corral Nadalenc.

Els comerços de La Vila obriran portes diumenge per oferir als seus clients un ampli assortit d’articles per regalar aquestes dates de Nadal. A la plaça de l’Església, hi ha instal·lades atraccions de fira per als infants i estands d’artesania d’entitats locals.

Del 21 al 23 de desembre, el Pare Noel visitarà Cal Nicolau, d’11.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h. Els petits podran escriure-li la carta, fer-se fotos amb ell, i menjar galetes de Nadal i xocolatines, ha avançat Oscar Monge, president de l’associació Fem Vila.

Òscar Monge, president Fem Vila

D’11.00 a 14.00h, als jardins de l’Enrajolada es farà el tradicional Corral Nadalenc amb animals de pessebre en viu i un taller per construir un calidoscopi. L’entitat Quest for Knowledge farà una cantada de nadales en anglès.

A les 10.30h, al Patge Viu Viu arribarà a la plaça de la Vila per recollir les cartes dels infants adreçades als Reis Mags de l’Orient. L’emissari reial estarà acompanyat dels membres del Patronat de la Cavalcada de Reis. A les 12.45h, visitarà els usuaris de la Residència Sant Joan de Déu i, a les 13.15h, es traslladarà a la rambla de Les Bòbiles, ha detallat el president del Patronat de la Cavalcada de Reis, Xavier Vila.

Xavier Vila, president Patronat Cavalcada de Reis

La d’aquest diumenge serà la primera oportunitat per dipositar les cartes, tot i que també es podrà fer la mateixa nit del 5 de gener a Les Bòbiles, un acabi la Cavalcada. Enguany, el Patge Viu Viu estrenarà carrossa i vestuari per lluir espectacular davant les càmeres de TV3, que retransmetran el recorregut en directe.

Programació Nadalem 2019-20