Fonollosa avança els cinc eixos bàsics del programa electoral de CiU per als propers 4 anys

456

Xavier Fonollosa va desvetllar els cinc eixos bàsics del programa de CiU per a les eleccions municipals: la recuperació econòmica, potenciar les polítiques socials, reforçar el suport a les entitats, continuar amb la transformació a la via pública i potenciar l’educació, la cultura i la formació dels infants i adolescents. L’alcaldable convergent va destriar de les 250 propostes que s’inclouen en el programa que es repartirà des d’aquesta setmana a les llars de Martorell.

En un acte a la plaça de la mare Cateria Coromina, Fonollosa va explicar que “volem establir les condicions necessàries bàsiques per contribuir dedicidament en la recuperació de l’econonomia; augmentarem les polítiques socials a través del Pla d’Ajut a les Famílies per aquelles famílies que més ho necessiten; reforçarem el suport a les entitats, que són el pilar bàsic del teixit associatiu de Martorell; seguirem transformant la via pública perquè no s’ha acabat; i potenciarem la formació, l’educació i la cultura dels infants i adolescents perquè com més es formin més possibilitats tindran de cara al futur”.

Esteve demana un ampli suport

L’alcalde Salvador Esteve va posar èmfasi en la importància que té “obtenir una ampli suport dels ciutadans per seguir transformant Martorell. Tenim molt present que l’any 2003 només sis vots ens van deixar fora del govern tot i haver guanyat les eleccions”. Esteve va subratllar que “la majoria dels candidats que es presenten no viuen a Martorell. Què significa això? Que poden prendre decisions com ara pujar els impostos o el transport públic sabent que a ells no els afectarà. Per tant, feu que el Fonollosa guanyi les eleccions i deixem a les seves mans el destí de Martorell”.

D’altra banda, Núria Canal va avançar que “dinamitzarem el mercat municipal Les Bòbiles, que sigui més accessible i que tingui més mobilitat, vetllarem pel compliment dels horaris d’obertura dels locals nocturs i la normativa de sorolls i de seguretat privada. Aquesta és una de les 250 propostes que CiU ha plantejat de cara als propers quatre anys i que tirarem endavant si ens fan confiança”.

Míriam Espinar, una de les cares noves i joves de l’equip de Fonollosa, va dir que “gràcies a l’esforç, a la valentia i a la feina ben feta de l’equip de CiU durant aquests anys persones com jo hem pogut estimar i gaudir d’un Martorell amb vida pròpia, una vida florida i optimista”.