Fonollosa: "Bona part de la ciutadania valora l’obra ben feta, l’aval perquè ens facin confiança"

335

Xavier Fonollosa, candidat de CiU a les eleccions municipals, ha posat com “aval per als ciutadans la feina feta quan hem tingut responsabilitat de govern des de la seriositat i el compromís a l’hora de gestionar”. En un míting de CiU a la plaça de Pere Teixiné, Fonollosa ha subratllat que “l’obra ben feta s’ha fet, a més, en un entorn socioeconòmic advers i si ens fan confiança la seguirem fent en els propers anys”.

El cap de llista convergent ha assegurat que “sabem que la gent de Martorell és prou intel·ligent per poder diferenciar entre uns i altres i que una gran part de la ciutadania valora l’obra ben feta. Hem fet molta feina i ens en queda molta per fer”. Fonollosa ha llistat les actuacions fetes durant els darrers anys destacant que “el municipi del Baix Llobregat que destina un percentatge més alt del seu pressupost a polítiques socials a través del Pla d’Ajut a les Famílies”.

Esteve: “No es pot fer d’alcalde si no és pel poble que estimes”

En la seva intervenció, Salvador Esteve ha insistit que “la nostra tasca s’ha fet tots aquests anys enfocada des de la gent que estima el seu poble, un tret imprescindible. La feina d’alcalde és tant intensa que no es pot fer si no és pel poble que estimes i, de tots els candidats, el Xavier Fonollosa n’és la garantia”.

Esteve ha afegit que “sincerament penso que en els 24 anys que he estat l’alcalde de Martorell el ròssec que queda és molt positiu per al poble. La constant ha estat ser al costat de la gent, escoltant-la, i és el que seguirem fent”.

250 propostes al programa de CiU

Núria Canal, número 2 de CiU, ha explicat que “tenim un projecte en comú, un full de ruta clar i que presentem 250 propostes creïbles i realitzables que hem treballat aquests mesos escoltant a gent molt diversa. Per poder-les tirar endavant, hem de guanyar les eleccions i per això els demano que ens tornin a fer confiança. Volem contribuir a seguir fent créixer Martorell sense oblidar que el motor són les persones i entitats que treballen, hi viuen i estimen el nostre poble”.

L’escriptor local Andreu González, número 11 en la llista de CiU, ha assegurat que “Fonollosa no és algú que hagi arribat a la política fa quatre dies, és treballador, tenaç i està preparat. Té molts actius al seu favor que el converteixen en un alcaldable sòlid, el primer que ha tingut el mestratge de Salvador Esteve”.