Fonollosa demana al conseller Comín la millora dels serveis assistencials a Martorell

429

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha reunit aquest dimecres amb el conseller de Salut, Antoni Comín, per traslladar-li la necessitat de millorar els serveis assistencials de Salut a Martorell. L’alcalde ha subratllat el compromís del conseller d’atendre les peticions, tot i les dificultats econòmiques de la Generalitat de Catalunya.

Fonollosa ha reivindicat la importància de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell com a centre hospitalari de referència de l’àrea d’influència del Baix Llobregat Nord, amb uns 160.000 usuaris, i que és imprescindible una major dotació de recursos per una atenció òptima.

“Tenim un hospital amb un servei d’urgències que necessita una inversió urgent per a la seva ampliació. També hem posat sobre la taula la millora de serveis assistencials, l’índex de tarifa en la contractació de servei català de la Salut i que calen més inversions per aplicar el Pla estratègic que està desplegant el centre”, ha afirmat Fonollosa.

Fonollosa ha agraït l’atenció prestada pel conseller Comín en la reunió celebrada a la seu del Departament de Salut a Barcelona i ha assenyalat que la resposta del conseller a les demandes de Martorell ha estat molt positiva.

L’alcalde de Martorell ha subratllat el compromís del conseller d’atendre les peticions per millorar els serveis a Martorell, malgrat les dificultat econòmiques de la Generalitat, i seguir treballant conjuntament per millorar els serveis sanitaris als martorellencs i els ciutadans de la zona del Baix Llobregat Nord.