Fonollosa demana suport al conseller Puig per desencallar la situació a Solvay i Seat

381

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha reunit aquest matí amb el conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, per demanar suport institucional del govern de la Generalitat vers la situació complicada que viuen empreses del municipi com Solvay o Seat.

En la reunió, el conseller Felip Puig ha assegurat un compromís total amb l’empresa Solvay i els seus treballadors, i ha afirmat que “es tracta d’un conflicte generat pel govern de l’Estat”. Puig ha sentenciat que “creu en la continuïtat de Solvay”, però ha afegit que “la decisió de l’Estat sobre el sistema elèctric ha fet que pugui perillar la presa de decisions en les inversions”.

El conseller espera que “la situació es pugui reconduir l’any vinent”. Ha assegurat que Solvay no es tancarà i ha volgut transmetre un missatge d’esperança i tranquil·litat.

També ho ha mantingut així l’alcalde Fonollosa, qui ha recordat que “per Martorell és important que es treballi de manera conjunta i que, tant el Govern com l’Ajuntament, caminin en una mateixa direcció”.

Pel que fa Seat, el conseller d’Empresa i Ocupació considera que és “una víctima del grup Volkswagen” i s’intentarà que l’impacte sigui el menor possible.