Fonollosa: "Diumenge decidirem a les urnes qui ha de seguir fent avançar Martorell"

373

L’alcaldable de CiU, Xavier Fonollosa, ha tancat la campanya electoral amb un missatge clar als martorellencs: “Diumenge cal anar a les urnes per triar qui ha de seguir fent avançar Martorell com a poble i evitar estranyes aliances”. El candidat convergent ha enumerat la feina feta en els darrers anys i ha exposat les línies a seguir en la propera legislatura “si ens seguiu fent confiança”.

Fonollosa ha enumerat la feina feta en els darrers anys “com aval i credibilitat” i ha advertit que “per deixar la crisi enrere ara és l’hora de governs forts, de majories estables que siguin capaces d’establir les condicions idònies per accelerar aquesta recuperació econòmica que tenim a tocar amb noves inversions que generin ocupació, que tanta falta ens fa”.

L’alcaldable de CiU ha engrescat als assistents a l’acte “a fer l’últim esforç perquè diumenge ens juguem el futur de Martorell. No som millors ni pitjors que ningú, però nosaltres som de Martorell, de tots els barris amb l’únic objectiu: treballar amb vocació de servei per millorar la qualitat de vida dels martorellencs”.

Implicació per Martorell

L’alcalde Salvador Esteve ha reivindicat el sentiment de pertinença que s’ha arrelat entre els martorellencs: “És tan important ser i viure a Martorell? Sí, és elemental. Hi ha cinc dels vuit candidats que diumenge no es podran votar a sí mateixos. Si governen, els serà igual apujar els impostos que ells no hauran de pagar”.

En l’acte també ha intervingut Lluís Esteve qui ha reivindicat “un Martorell solidari perquè la nostra responsabilitat és ajudar a qui més ho necessiti. No es pot construir res des de la queixa i la indignació i prou, perquè nosaltres estem compromesos a aportar solucions i no recrear-nos en els problemes. A nosaltres no ens cal cap excusa per implicar-nos si és per Martorell”.

Josep Casasayas ha advertit que “la decisió que es prengui diumenge determinarà els propers quatre anys a Martorell, per això, tenim el candidat més ben preparat, l’equip més cohesionat i un projecte per seguir millorant el nostre poble”.

Núria Canal ha subratllat que “nosaltres a Martorell fem progrés, perquè considerem prioritàries les persones. Creiem en elles i en les entitats, en les associacions i en els clubs, ja que tots ells són el motor del poble”.