Fonollosa es reuneix amb veïns de Can Carreras per parlar de les obres previstes al barri

375

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha reunit amb representants de la Junta de l’Associació de Veïns de Can Carreras per tractar de les obres de millora que es duran a terme pròximament en les places i carrers del barri. La reunió ha comptat també amb la participació del regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Lluís Esteve, i els serveis tècnics.

Fonollosa ha presentat als veïns les intervencions que s’hi faran enguany i els ha avançat les obres a desenvolupar durant aquest mandat. En aquest sentit, cap a finals d’any es durà a terme la reurbanització del carrer Montserrat, que incorporarà un nou ascensor. Més endavant es remodelarà la plaça de l’era del Pedró i l’entorn de l’estació de RENFE, entre d’altres actuacions.

L’alcalde ha destacat la voluntat de l’Ajuntament d’executar la millora dels espais públics del barri de manera consensuada amb els veïns i ha assenyalat la bona disposició del veïnat per treballar conjuntament en la reordenació dels carrers i la millora de la via pública a Can Carreras.