Fonollosa: "Hem de guanyar i amb una majoria àmplia, per no tornar al Martorell gris"

291

Xavier Fonollosa va reclamar una àmplia victòria electoral del diumenge 24 de maig durant l’acte que Convergència i Unió va celebrar aquest dijous a la Casa de Cultura de La Vila. El candidat va demanar un vot contra els que van en contra de les empreses que poden garantir el futur i contra aquells que amenacen la cohesió social. L’alcalde Salvador Esteve va incidir en evitar una nova edició del tripartit, mentre els regidors Josep Casasayas i Mercè Morera i la número 2 de la llista, Núria Canal, van posar èmfasi en la capacitat de treball i d’entusiasme de la llista.

“Diumenge, CiU ha de guanyar i amb una majoria àmplia, no n’hi ha prou amb guanyar. Fa vuit anys no ho vam poder fer per 6 vots, i això ens va portar a una època d’un poble gris”. Aquest va ser el missatge de Fonollosa en el penúltim acte de campanya, en el qual va destacar també que la seva candidatura “no va en contra de les empreses que ens ajuden a crear llocs de feina o contra les flors del viver de Can Serra, com sembla que es posicionen d’altres partits”, i va criticar també els que “amenacen la cohesió social fent bandera de la xenofòbia”.

L’alcalde Salvador Esteve va elogiar el nou candidat a l’alcaldia, i va refermar el missatge que “cal guanyar per Martorell, i per evitar que torni a produir-se un tripartit, ja que aleshores, podrien anar maldades”. I va afegir que: “És preocupant veure la pobresa de recursos dels nostres contrincants electorals, que només saben anar a la contra del que s’ha fet”.

Un equip consolidat
També van intervenir Mercè Morera, Josep Casasayas i Núria Canal. Morera va insistir que la llista de CiU “la formem gent nova i veterans, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tothom. Per fer-ho, tenim un programa de 250 propostes en el que hi han col·laborat dues-centes persones aportant idees”.

Casasayas va parar esment en “un equip de gent amb formació, amb eficàcia i amb experiència, que ha treballat, ha governat i ha fet bé les coses”. Canal va recalcar que “nosaltres a Martorell fem progrés, perquè considerem prioritàries les persones. Creiem en elles i en les entitats, en les associacions i en els clubs, ja que tots ells són el motor del poble”.