Fonollosa: “Properament iniciarem obres de reordenació urbana al barri de Can Carreras”

424

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha anunciat que l’Ajuntament iniciarà properament obres de reordenació urbana al barri de Can Carreras. Una actuació amb prioritat invertida, semblant a la que es va fer a La Vila. Ho ha dit durant les festes de Sant Jaume que Can Carreras ha celebrat aquest cap de setmana.

“Ara toca urbanitzar el barri de Can Carreras”, ha dit l’alcalde, “els carrer Gomis, Sant Lluís, Sant Joan, la plaça Pedró o el propi passeig Catalunya, necessiten una reordenació i puc assegurar que properament iniciarem unes obres consensuades amb els veïns, semblants a les que vam fer a La Vila”.

El pregoner de festes i secretari de l’Associació de Veïns, Ferran Vidiella, ha volgut cridar l’atenció sobre l’estat de degradació del barri i ha reclamat “que s’arregli com s’ha arreglat Martorell”, tot destacant el bon resultat que han donat les obres de prioritat invertida al nucli antic de Martorell.

Can Carreras fa festa
Les festes del barri Can Carreras van començar diumenge passat amb la XVI Pujada a Montserrat a peu, però el gruix de les activitats s’ha concentrat aquest cap de setmana. Així, aquest divendres un centenar de persones ha participat del sopar de germanor al passeig Catalunya amb la presència de regidors del PSC, Movem Martorell, ERC i SOM Martorell.

Una exposició de manualitats de l’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica ha obert els actes de dissabte. La cobla Lluïsos de Taradell ha amenitzat la ballada de sardanes, que ha precedit el concurs de postres i un altre sopar a la fresca amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i regidors de CDC, PSC i ERC.

Les festes han tancat aquest diumenge amb una botifarrada, la VII Trobada de plaques de cava i activitats per als més menuts. El grup Arjau de Palafrugell ha posat la nota musical amb una cantada d’havanneres amb rom cremat i coca.