Formació en Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals per emprenedors i empreses

344

Una quinzena d’emprenedors i d’empresaris han assistit aquest dimecres a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, al curs impartit per l’advocada Yolanda Adsuar sobre l’adaptació de l’empresa a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

Sota el títol Com adaptar la meva empresa a la LOPD? Fes-ho tu mateix, Yolanda Adsuar, advocada especialista en LOPD i LSSI, ofereix els coneixements i les eines perquè els mateixos participants puguin adaptar els seus negocis a aquesta normativa.

La formació s’emmarca dins les accions formatives programades durant l’any 2015 adreçades a persones emprenedores i empreses i promogudes pel Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb el de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, en col·laboració amb altres institucions.

L’objectiu principal d’aquest curs, de quatre hores de durada, és fer un repàs de cadascuna de les obligacions de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de dades) i assessorar sobre com afecta aquesta normativa a la casuística dels projectes empresarials participants. “Durant la sessió es mostra com la implantació d’aquesta normativa pot constituir un valor afegit per l’empresa en matèria de seguretat i legalitat”, afirma la formadora.

El perfil dels assistents al curs són empresaris, autònoms i emprenedors que volen conèixer i saber aplicar la normativa a les seves empreses.

Acció formativa aquest mes de maig

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ofereix una acció formativa més durant el mes de maig: Com ser més competitiu en el teu sector, els 25 i 27 de maig de 2015, de 15.30 a 19.30h.

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores. Les formacions es realitzen o a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell).

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia: Omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa: http://www.moliempresa.cat/agenda, a moliempresa@martorell.cat o al telèfon 937 753 101