‘Formentera Lady’, protagonitzada per José Sacristán i Nora Navas, divendres al Cineclub del Diable

480

Tornen les projeccions del Cicle Gaudí al Cineclub del Diable, amb el suport de la Regidoria de Cultura i l’associació Cinema del Diable. Divendres, a les 20.00h, a la Casa de Cultura es projectarà el llargmetratge Formentera Lady, l’òpera prima de Pau Durà amb un repartiment de luxe: José Sacristán, Nora Navas i Jordi Sánchez.

En Samuel (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s’hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu net Marc (Sandro Ballesteros).

Sense feina des de fa temps, la seva filla ha acceptat una oferta a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu net, i emprèn un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé). Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.

El preu de l’entrada general és de 4,5 euros; pels socis del Cineclub del Diable, majors de 65 anys i propietaris del Carnet Jove l’entrada costa 3 euros.

'Formentera Lady'
‘Formentera Lady’