Frenètica música de ball amb ànima aquest dissabte al PAS amb The Excitements

349

Els barcelonins The Excitements portaran la seva tempesta sonora aquest dissabte 18 de juliol al PAS (Pont a les Arts). Una banda que ha meravellat públics arreu d’Europa amb el seu r&b furiós i alguna balada soul. És una de les poques formacions d’aquí que poden dir que han actuat a places tan prestigioses com el Royal Albert Hall de Londres o a la BBC.

The Excitements presentaran a Martorell el seu segon LP Sometimes Too Much Ain’t Enough (Penniman Records 2013), en què aposten per composicions pròpies amb la producció del nord-americà Mike Mariconda, expert en el rock de garatge. El resultat és un disc de soul i r&b ben filat per una banda que reivindica la puresa d’un estil tan excitant com el seu nom.

Capdavanters de la música negra a Barcelona

La formació va néixer a finals de 2009. El guitarrista Adrià Gual i el baixista Daniel Segura van trobar la cantant Koko-Jean Davis i, a principis de 2010, van completar la banda amb una potent secció de vents, bateria i una altra guitarra. El grup ha estat encertat amb la seva aposta per aquest estil immortal i donar-li una personalitat pròpia que ells anomenen rhythm & soul, que transmet música de ball amb ànima.

Després de girar per mitja Europa amb concerts incendiaris, The Excitements va assolir el reconeixement com a millor disc català en altres llengües als Premis Enderrock 2014, de la crítica.