Futbol, volei i bàsquet omplen les instal·lacions esportives martorellenques durant l’1 de maig

236
Torneijos 1 de maig
Torneijos 1 de maig

L’activitat esportiva durant l’1 de maig no ha parat a Martorell. El futbol base, el voleibol base i el torneig de 3×3 de bàsquet han omplert el CE Torrent de Llops, el Pavelló Can Cases i el Pavelló Esportiu Municipal.

El Club de Futbol Martorell ha organitzat el Torneig de Fires en edat benjamí i prebenjamí, una cita que ha aplegat 33 equips (18 benjamins i 15 de prebenjamins). La competició ha quedat dividida en grups de tres equips, que han jugat la fase prèvia i després han disputat la fase eliminatòria.

Torneig d’un alt nivell

El CE Europa ha estat el millor equip en la categoria benjamí 2A, seguit pel Can Rull i per la UE Sabadellenca. Els equips locals que hi han pres part han sigut sisè (el benjamí A), vuitè (el benjamí B) i novè (el benjamí C). En benjamí 3A, el CD Marianao Poblet ha estat el vencedor, seguit pel Can Rull i el CF Sant Andreu de la Barca.

En la categoria prebenjamí, els equips locals han estat els protagonistes, ocupant tres de les primeres sis places. En la categoria prebenjamí de segon any, el prebenjamí G s’ha imposat com a primer classificat. L’han seguit la PB Vallirana i el FC Santboià. En la categoria prebenjamí de primer any, el prebenjamí C i el prebenjamí D han estat el primer i segon millors equips, respectivament. El tercer ha estat el CE Europa.

Bàsquet de totes les categories

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit el 3×3 des de les categories premini fins a veterans. A més, el club ha promogut el bàsquet inclusiu en la categoria special, on equips mixtes (on han estat incloses persones amb alguna discapacitat) també han disputat el torneig.

En total, hi han participat 46 equips, prop de 200 persones, que han omplert les sis pistes, des de primera hora del matí fins ben entrada la tarda.  Amb només una aturada de dues hores per dinar, la competició ha acabat amb l’entrega de premis per part de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Voleibol base a Can Cases

La competició que tampoc s’ha aturat ha estat la del voleibol. El CV Martorell ha celebrat la tercera edició del Torneig Vila de Martorell al Pavelló Can Cases i ha reunit clubs de fins a quatre categories. Durant el matí, els alevins i els infantils han jugat les seves eliminatòries. En aleví, el Voleibol Viladecans s’ha endut la primera plaça, en guanyar els dos partits. En infantil, la competició s’ha dividit en or i plata. En la primera, el CV Martorell ha aconseguit la primera plaça, mentre que en plata, el guanyador ha sigut el Voleibol Mallafré, que ha vençut el Voleibol Gavà.

En la segona fase del torneig, la dels equips més grans, hi ha hagut dos campions de cadet. En cadet or, el Voleibol Mallafré ha guanyat el conjunt local a la final. En plata, el Safa ha guanyat el Voleibol Sant Adrià. En juvenil, el Voleibol Mallafré també s’ha embutxacat la primera plaça.

A banda del torneig, el CV Martorell ha celebrat un partit d’exhibició de volei adaptat amb persones amb diferents discapacitats. Jugadores del club també han participat d’aquesta activitat.