Gairebé 400 espectadors a la doble representació d’Els Pastufets a El Foment

519
Els Pastufets d'El Foment 2018
Els Pastufets d'El Foment 2018

El Teatre del Foment ha acollit, durant aquestes festes de Nadal, dues representacions d’Els Pastufets, amb una assistència de públic que ha arribat quasi a les 400 persones. Sota la direcció d’Olga Folqué i amb l’ajuda d’Aida Ramonet, hi han participat una trentena de nens i nenes de Martorell. L’obra es basa en una adaptació lliure d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torras que, com explica la directora del muntatge, cada any va incorporant nous elements, cançons i frases.

Els passats diumenge 30 de desembre i dimarts 1 de gener han sigut les dates escollides per representar Els Pastufets per tretzè any consecutiu. Una cita que ha deixat molt bon regust de boca a l’organització. De fet, la directora del muntatge, Olga Folqué, destaca la bona assistència de públic que hi ha hagut, la implicació dels nens i nenes que hi han participat -una trentena, d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys- i també de les seves famílies.

En la següent entrevista concedida a Ràdio Martorell, Olga Folqué explica a Maria Cerezuela com ha anat enguany una de les cites més destacades del Nadal a Martorell, inclosa dins el cicle Nadalem.