Gairebé cent martorellencs donen sang per al Banc de Sang i Teixits de Catalunya

370

Gairebé cent persones van participar aquest dilluns 30 de març a la campanya de donació de sang i plasma organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya a Martorell. Van ser 42 persones al matí a l’Hospital i 53 a la tarda al Centre Cultural. Els responsables de la campanya destaquen que 11 donants ho fessin per primera vegada i, en general, la bona participació.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya va col·locar un punt per a la donació de sang i plasma a l’Hospital de Martorell, al matí, que va rebre 42 persones. A la tarda, van fer-ho al Centre Cultural, on van rebre 53 persones més, set de les quals per donar plasma.

“La valoració de la jornada és molt positiva perquè tot i estar començant les vacances de Setmana Santa, que vinguessin 95 persones a donar sang està súper bé. Estem molt contents”, ha dit Marta Hernández, tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

Hernández dóna les gràcies a tots els donants i convida a les persones que encara no s’hi han animat a ajudar el Banc de Sang i Teixits perquè tant la sang com el plasma segueixen sent necessaris.