Gala benèfica dissabte a favor de La Casa dels Xuklis de l’AFANOC

470
Gala 'Sueña'
Gala 'Sueña'

La bloggera i influencer Paula Rivero d’El Mundo de Paula serà la mestra de cerimònies de la gala solidària ‘Sueña‘, que comptarà amb l’actuació de nens i nenes participants a diferents programes televisius. L’esdeveniment, organitzat per l’associació La Trampolina, tindrà lloc dissabte, a les 18.30h, al Centre Cultural i els beneficis es destinaran a La Casa dels Xuklis de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

La gala ‘Sueña’ oferirà dues hores de música en directe amb Julia Gonçalves, Abril Montmany i Carla Nuñez de Tu cara me suena mini; Aina Mendez de Pequeños Gigantes; Sofía Muñoz, Mireia García, Irene Colmenero, Oriol Garrell, Georgina Safont, Georgina Dagas, Ariadna Vieyra i Victor Embalo de La Voz Kids; Amanda Mora de Fantástico Duo, i Celia Moralo i Mandy Mora de Fenómeno Fan. També hi serà la mini model Lia i els participants de Masterchef Junior Yara, Karen, Lukas, Héctor i Núria.

L’entrada anticipada té un preu de 8 euros, a la venda a www.ticketea.com. A taquilla, el preu és de 10 euros. Els beneficis de la gala es destinaran a La Casa dels Xuklis. Un projecte d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que reben el tractament als hospitals de referència. D’aquesta manera, s’ajudarà a finançar les instal·lacions de la casa i tots els serveis que desenvolupa l’AFANOC, alhora que serveix d’altaveu per donar a conèixer l’entitat i visibilitzar la problemàtica al voltant dels infants i adolescents amb càncer.