Gegants de Martorell celebra la seva primera jornada de portes obertes

679

Gegants de Martorell ha celebrat aquest diumenge una jornada de portes obertes a La Caserna de la Festa, al passeig del Quarter. Al voltant d’una cinquantena de persones ha assistit a la cita, i ha pogut viure l’experiència de carregar els gegants i gegantons més coneguts de la colla.

L’entitat martorellenca ha decidit realitzar aquest matí de portes obertes per donar l’oportunitat als martorellencs i martorellenques de viure en primera persona l’experiència de ficar-se dins un gegant i fer-lo caminar al llarg del passeig del Quarter. Un dels objectius d’aquesta jornada és atraure l’atenció dels més petits i animar la canalla i les seves famílies a unir-se a l’entitat.

Jordi Escoda, president de Gegants de Martorell, ha comentat que “necessitem gent i canalla per portar els gegants i gegantons, i animem a tothom a provar-ho”. Escoda ha afirmat que l’entitat és “un espai on t’ho pots passar molt bé, fer amistats i conèixer el territori a través de les diferents sortides que fem”.

Jordi Escoda, president de la Colla de Gegants de Martorell

Tot i que l’acte d’avui ha estat dirigit principalment als més menuts, on hi ha hagut ball, música i diversió, més d’un adult s’ha animat a posar-se en la pell de la Velleta i el Diable. Entre els que s’han atrevit ha estat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, que no ha volgut desaprofitar aquesta oportunitat única.

Sergi Corral, regidor de Cultura i Patrimoni

Des de la colla de Gegants de Martorell han quedat satisfets d’aquesta primera jornada de portes obertes, ja que creuen que és una bona iniciativa per crear planter i es plantegen celebrar-la un cop al mes, aproximadament, tot i que encara no hi ha cap data tancada.