Gisela Perelló ha estat la guanyadora del primer concurs de cartells del Daltabaix

404

L’estudiant de 3r d’ESO del Col·legi La Mercè Gisela Perelló ha estat la guanyadora de la primera edició del concurs de cartells del Daltabaix, que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell. Perelló s’emporta 150 euros de premi i l’edició del cartell per promocionar l’activitat, que se celebrarà el 21 i 22 de maig a la plaça de Les Cultures.

La regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, ha dit que “és el cartell que millor representa les arts en moviment, lema de la festa, i les característiques de gaudi i retrobament que volem transmetre amb el Daltabaix”.

Al concurs hi ha participat una cinquantena d’estudiants, d’entre 12 i 18 anys, escolaritzats a Martorell. Les obres s’havien de lliurar en cartolina DIN-A3 abans del 29 d’abril al departament de Joventut (Centre Cultural, plaça de Les Cultures, s/n) o al Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES). La Regidoria de Joventut organitzarà una exposició amb tots els cartells que s’hi presentin.

Daltabaix 2016

El Daltabaix és un proposta formada per dues activitats: Fira Infant i Fira Jove, que enguany celebren la 24a i la 12a edició respectivament. Dissabte 21 de maig tindrà lloc la Fira Jove i el 22 de maig la Fira Infant, a la plaça de Les Cultures. La Regidoria de Joventut organitza ambdós esdeveniements en col·laboració amb el CAU, l’Esplai Guspira, Edulleu, Creu Roja i Arc de Sant Martí.

“La finalitat d’aquesta activitat és doble, d’una banda volem donar a conèixer les activitats que realitzen les associacions infantils, juvenils, esportives o culturals de Martorell, per tal de promocionar-les i convidar als ciutadans a fer servir els seus serveis o bé a col·laborar amb elles, i d’altra banda, volem gaudir d’una jornada festiva i lúdica on els infants i joves de Martorell trobin un espai de lleure, educatiu i de qualitat per compartir tallers, activitats, jocs… amb la família i els amics”, ha recordat Dalmau.

Les activitats estan molt diferenciades, segons la franja d’edat. La Fira Jove, s’adreça a joves a partir de 12 anys, i la Fira Infant, a nens i nenes de 0 a 12 anys.