Glamur, diversió i nostàlgia a l’espectacle ‘Burlesque’ de la companyia El Naufragi

784
‘Burlesque’

La companyia El Naufragi de Martorell ha estrenat aquest divendres a El Progrés Burlesque, un espectacle musical i teatral que ha divertit, sorprès i emocionat el públic. Prop de 400 persones han omplert el teatre, entre les quals l’alcalde Xavier Fonollosa; la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau, i el regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Albert Fernández.

Una quarantena d’artistes amateurs, entre 60 i 80 anys, ha sortit a escena per presentar cançons de pel·lícules com West Side Story o Set novies per a set germans, tangos, música francesa, lírica, sarsuela i esquetxos d’humor. “Hem mesclat temes tranquils i romàntics amb altres de més trepidants, dins les nostres possibilitats”, ha explicat Cisco Querol, membre d’El Naufragi.

Els assajos van començar el mes de març, un cop per setmana, combinant teatre i coreografia. Querol ha recordat que “tot va començar ara fa uns anys en una castanyada, quan vam fer un espectacle musical que va agradar molt. L’any següent en vam fer un altre a la Casa de Cultura i vam omplir l’aforament. L’any passat vam estrenar Fila 14 a El Progrés amb unes 350 persones i, enguany, hem arribat a les 400 localitats”.

Cisco Querol, membre El Naufragi

L’espectacle ha comptat amb la col·laboració dels esplais de gent gran, el grup Tango, la Fundació Arc de Sant Martí, El Foment, Ràdio Martorell i l’Escola Municipal de Música.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha agraït a la companyia l’esforç, la qualitat de les actuacions i dels decorats. “Heu aconseguit un doble objectiu, vosaltres us ho esteu passant bomba, però el públic que us està mirant, també. Que per molts anys puguem venir a El Progrés a gaudir d’espectacles com aquest. Ens teniu sempre al vostre costat”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La regidora Cristina Dalmau ha remarcat que “és important treballar per l’envelliment actiu i aquest espectacle n’és una bona mostra. Us animem a participar de totes les activitats que s’organitzen des dels esplais de gent gran”. Dalmau ha aprofitat per anunciar que el proper 1 de desembre tindrà lloc la 2a Trobada de la Gent Gran a la Nau 1 de Ca n’Oliveres, amb un dinar i ball. Els interessats han de recollir les entrades, que estaran disponibles a partir de dilluns a la tarda, als esplais o a les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Cristina Dalmau, regidora de Gent Gran