Golejada a plaer del CF Martorell per recuperar la primera plaça en l’últim partit de l’any a casa

833
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

El primer equip del Club de Futbol Martorell va imposar-se aquest diumenge al FCA Espluguenc (4-0) i ha recuperat el lideratge del grup 3 de Segona Catalana. El conjunt d’Albert Nualart s’hi ha exhibit a plaer i ha tancat l’últim partit de 2018 a casa amb tres punts.

Adrià Aguilera ha obert la llauna quan només passaven vuit minuts. L’estratègia ha funcionat als de Nualart que han vist com una falta, servida per Totti i pentinada per Abde, ha acabat al fons de la xarxa. Abde i Guille Gámez han seguit provant-ho, amb arguments ofensius molt més sòlids que els de l’Espluguenc, però no han trobat l’encert. Xavi Marco ha aparegut per engaltar un xut a la frontal de l’àrea i batre el porter espluguí per sobre. Amb el 2 a 0, el partit ha arribat al descans.

En la represa, l’Espluguenc ha cremat les naus i generat molt més perill que en tota la primera meitat. Però ha estat un miratge, i és que la reacció ha durat ben poc. Tornant a prendre el domini, els blanc-i-vermells l’han transformat en ocasions i gols. Els dos últims han arribat a través d’Aguilera, que l’ha trobat des de fora de l’àrea, i de Max Maggath, que ha aconseguit el quart en una passada de Balada. Amb el 4 a 0, els martorellencs han tornat a ser líders. El tècnic de Viladecavalls, Albert Nualart, ha admès que ha vist un equip ofensivament molt perillós, com li agrada.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La derrota de l’Atlètic Sant Just contra el Sant Maure (2-1) i l’empat de l’Atlètic Júnior davant el CD Fontsanta-Fatjó (2-2) han pujat l’equip a la primera plaça. La propera jornada serà l’última de l’any i es jugarà diumenge al migdia al camp de la Joventut Ribetana. De guanyar, els martorellencs seran líders fins el 2019.

En futbol femení, el primer equip blanc-i-vermell va caure dissabte 9 a 1 contra el CD Riudoms, un dels favorits a l’ascens. Només un gol de Jasmina Alarcón va poder maquillar un resultat molt folgat per a les del Baix Camp.

Pugen al tercer lloc

En futbol sala, triomf del primer equip del Sala5 Martorell dissabte contra l’Amposta, el cuer (6-4). Els de Víctor González van encaixar un gol quan només passaven quatre minuts, però van ser capaços de capgirar el marcador gràcies a un gol de Sergi Areny i dos de Pablo Robert.

Amb el 3 a 1, el Sala5 Martorell va començar la segona meitat dominant i transformant aquest domini en més gols, a través de Ponche. El FS Amposta va creure en el triomf i va convertir tres gols amb què va escurçar distàncies, però la reacció dels vermells va arribar a temps per evitar una derrota a casa.

Els vermells són tercers, a 3 punts de la segona plaça, i jugaran a la pista de l’AECS L’Hospitalet la propera jornada, l’última de l’any.

Setena seguida

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar dissabte el Club Bàsquet Salt per 75 a 62 i encadena set victòries consecutives, una xifra que els fa pujar fins a la sisena plaça.

Els de Toni Olivares van protagonitzar un intercanvi de cistelles contra els gironins que van deixar el primer quart igualadíssim, 21 a 20. El caràcter d’Albert Valle en el segon quart va ajudar a obrir forat, amb molta connexió amb el joc interior. En la represa, el CB Salt va tornar a ajustar el marcador, vivint de les errades del CB Martorell i tornant-li el parcial. Malgrat tot, no va endur-se el quart.

En l’últim període, els blaus van viure els minuts més delicats del partit, cedint massa en defensa, i permetent als gironins que disputessin el triomf. Però de nou, Albert Valle va ser capaç de posar serenor al partit i va guiar l’equip cap al triomf, el setè consecutiu.

L’equip tindrà descans fins a la segona setmana del 2019, pel que fa a la lliga. Ara, és sisè, amb un balanç de 7-5 i empata amb El Olivar i el Mataró Boet amb el mateix balanç.

Imbatudes i amb el liderat a la butxaca

En waterpolo, triomf de l’absolut femení del Club Natació Martorell contra el CN Granollers, 13 a 8. Les de Rafa López van imposar-se dissabte a les vallesanes i tenen, pràcticament de manera matemàtica, assegurada la primera plaça abans que acabi la primera fase, en queden dues jornades.

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell va caure ahir a la pista del Sant Llorenç per 38 a 25, una derrota fa baixar dos llocs a la taula els de Christian Stahringer. Amb aquest resultat, els groc-i-negres són tercers per la cua, amb 6 punts.

En clau femenina, triomf dissabte del primer equip groc-i-negre, que va imposar-se a l’Handbol Molins per quatre gols (20-24) i segueix líder invicte després de nou jornades.