Gòspel, soul i ritmes africans aquest dissabte a El Progrés amb The Sey Sisters

360

El trio de veus negres femenines The Sey Sisters presentarà, dissabte a El Progrés, el seu darrer treball Let freedom ring (Temps Record 2015), un homenatge a la lluita dels esclaus i del poble afroamericà pels seus drets civils. El concert s’inclou dins el programa d’actes de La Màgia del Nadal.

Al seu darrer àlbum, les germanes Sey (Edna, Katy i Yoly) fan un cant a la llibertat, “una fusió d’esperit gòspel i ànima africana impregnat de profunda emoció, lluita contra la injustícia, defensa dels drets humans i esperança en el futur”, ha explicat Edna Sey.

“Gòspel és la música que cantem, la que ens agrada i la que ens defineix; expressem sentiments, aferrant-nos a les nostres arrels ghaneses, passant pel gòspel tradicional i aportant una part més íntima i personal”, ha reconegut.

Amb una indumentària que ens recordarà les grans dives de la música negra, compartiran escenari amb el seu pianista i saxofonista, Albert Bartolomé, qui les ajuda a completar un cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.

Entrades

El concert tindrà lloc aquest dissabte 19 de desembre, a les 22.00h, a El Progrés. L’entrada anticipada costa 5 euros i a taquilla 6 euros. Per a públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 les entrades anticipades valen 4 euros.