Guillem Campderrós i Ana Alonso guanyen el 3r Concurs de Cartells del Daltabaix

1143
Guillem Campderrós i Ana Alonso, guanyadors 3r Concurs de Cartells del Daltabaix
Guillem Campderrós i Ana Alonso, guanyadors 3r Concurs de Cartells del Daltabaix

El cartell dissenyat per Guillem Campderrós i Ana Alonso ha estat el guanyador del 3r Concurs del Daltabaix, organitzat per la Regidoria de Joventut. La seva creació servirà per promocionar als carrers, publicacions i xarxes socials l’esdeveniment, que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig, amb la 14a Fira Jove i la 26a Fira Infant.

Els dos joves tenen 16 anys i són alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball de Martorell (PFI-PTT). La seva proposta artística combina una fotografia real del pont del Diable amb dibuixos de la Velleta i el gat editats amb el programa photoshop, segons han desvetllat. Els artistes se senten orgullosos que la seva idea hagi estat l’escollida per divulgar la festa juvenil.

Guillem Campderrós i Ana Alonso, guanyadors concurs

Coronen el cartell unes lletres a l’estil dels grafits on es pot llegir “Daltabaix 2018”. I és que els autors se senten atrets pel món de l’art urbà. De fet, van col·laborar en l’acció artística que decora les persianes dels magatzems de la tercera planta del Centre Cultural. Quan siguin grans, però, volen ser professionals del tatuatge, han explicat.

Guillem Campderrós i Ana Alonso, guanyadors concurs

Al 3r Concurs de Cartells del Daltabaix s’hi podia presentar qualsevol alumne escolaritzat a Martorell, de 12 a 18 anys. Els participants havien de presentar el cartell amb suport cartolina DIN-A3 en sentit vertical i podien fer servir qualsevol tècnica artística.

Els guanyadors s’han endut material de dibuix per valor de 150 euros i el seu nom figurarà en el programa del Daltabaix 2018. La Regidoria de Joventut organitzarà una exposició amb tots els cartells que s’hi han presentat. Les obres no recollides abans del 29 de juny de 2018, quedaran en possessió de la Regidoria de Joventut.

Daltabaix: 14a Fira Jove i 26a Fira Infant

El Daltabaix és la festa de les entitats infantils i juvenils de Martorell, i de totes les entitats que vulguin donar a conèixer les seves propostes i activitats. La 14a Fira Jove del Daltabaix tindrà lloc el 12 de maig, mentre que la 26a Fira Infant es farà el 13 de maig, a la plaça de Les Cultures. A banda dels tallers, parades, activitats i actuacions, el Daltabaix alberga la tradicional Baixada d’Andròmines d’El Cau i el lliurament del Concurs de Receptes Saludables de Martorell.

Esplaiada 2018

Enguany, a més, la cita coincidirà amb l’Esplaiada 2018 d’Esplac Esplais Catalans, que es farà de l’11 al 13 de maig a Martorell. L’Esplaiada és la trobada general de tots els esplais d’Esplac. Un espai per escoltar i fer sentir la veu dels infants i joves sobre temes del seu interès, a través d’assemblees, jocs i activitats. Es duu a terme generalment cada tres anys. L’Ajuntament de Martorell i Esplac treballen per coordinar ambdues activitats.