Habiliten un nou accés provisional d’entrada i sortida per als veïns de Can Bros

389

Des d’aquest dimarts, 2 de febrer, a les 11.00 hores, és previst que s’habiliti un nou accés d’entrada i de sortida al barri de Can Bros per als veïns i veïnes arran de les obres d’urbanització que s’estan executant en el futur polígon logístic del sector P-7 industrial Solvay en la confluència amb el barri. L’actuació prevista permetrà disposar d’un accés amb major visibilitat, una millora de les cruïlles, les voreres i més il·luminació, un fet que garantirà més seguretat per als ciutadans.

Els veïns de Can Bros variaran el recorregut d’entrada i de sortida al barri des d’aquesta setmana tant si van a peu com en vehicle. El primer tinent d’alcalde i regidor de Planificació Urbanística de l’Ajuntament, Adolf Bargués, explica que “l’accés serà per un dels nous carrers del polígon logístic del sector P-7 que des de fa uns mesos s’està urbanitzant a tocar del barri i que inicia l’última fase que acabarà a finals d’aquest any”.

Aquest dilluns la Policia Local ha revisat la senyalització horitzontal i vertical i ha donat el vist-i-plau abans de la posada en marxa del canvi d’ubicació del nou accés per als veïns.

Un accés més acondicionat

L’actuació prevista, diu Bargués, que “permetrà disposar d’un accés amb major visibilitat, una millora de les cruïlles, les voreres i més il·luminació, un fet que garantirà més seguretat per als ciutadans”.

Per a qualsevol incidència relacionada amb aquest projecte, la seva execució i la modificació puntual de circulació, l’Ajuntament posa a disposició dels veïns dos telèfons directes amb els Serveis tècnics municipals 93 775 20 12 i 93 775 00 50 o al correu electrònic ajuntament@martorell.cat.

El polígon logístic del sector P-7 es troba situat entre els terrenys de l’empresa Solvay i el barri de Can Bros i té una superfície de 37,5 hectàrees. La setmana passada l’alcalde Xavier Fonollosa i el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués van visitar in situ les obres.