Helena Escudero, jugadora del Rugby Club Martorell, or amb la catalana Sub16 al Campionat d’Espanya

441
Selecció catalana Sub16
Selecció catalana Sub16

La jugadora del Rugby Club Martorell Helena Escudero es va proclamar, el passat cap de setmana a Valladolid, campiona d’Espanya de Rugby Seven amb la selecció catalana Sub16. El combinat català es va desfer dissabte, de forma contundent, de Castella i Lleó amb un resultat de 49 a 0 i d’Aragó per 43 a 7. Diumenge, Catalunya es va emportar el triomf davant València per 38 a 0. En el darrer partit va superar Madrid per 31 a 12.

A Helena Escudero, la seleccionadora la va veure en acció al terreny de joc i la va convocar als entrenaments amb la selecció catalana, on va demostrar el seu bon joc i la seva vàlua per jugar, finalment, amb l’equip. La jugadora reconeix que “no esperava ser seleccionada” i que, “als primers partits vaig passar molts nervis, les primeres jugades van ser complicades, però quan vaig ser al camp amb la resta de companyes, em vaig deixar anar”.

Helena Escudero, jugadora Rugby Club Martorell

La jove esportista confirma que Madrid va ser la selecció més complicada per la rapidesa de les seves jugadores i la resistència que van oferir sobre el camp al combinat català. Escudero indica que l’èxit va arribar pel bon encaix de les peces sobre la gespa.

Helena Escudero, jugadora Rugby Club Martorell

Catalunya va liderar la classificació general, per davant de Madrid i València. La selecció femenina Sub18 també es va penjar la medalla d’or, mentre que els combinats masculins Sub16 i Sub18 van pujar al tercer lloc del podi.

Helena Escudero, jugadora Rugby Club Martorell
Helena Escudero, jugadora Rugby Club Martorell