Heshima Thompson & The Soul Brothers faran ballar el Pont del Diable a ritme de soul i funk en un espectacle sense pausa

770

El segon dia del festival Pont a les Arts Sonores promet una nit de ball sense parar. Heshima & The Soul Brothers aterren a Martorell el dissabte 7 de juliol per oferir una actuació enèrgica, amb molta força, i amb ganes de fer-ho passar bé als martorellencs.

Heshima Thompson, germà petit de Zalon Thompson (qui va passar pel PAS de l’edició 2016), és un actor i cantant londinenc que ha treballat molt a prop d’artistes com Amy Winehouse, Rudimental o John Newman. Ell mateix ha parlat de la seva música, les seves fonts d’inspiració i convida Martorell a ballar amb ells.

La resta de la programació

El divendres 13 de juliol veurem Dominique Pinto, més coneguda com a Dom La Nena, cantant i violoncel·lista brasilenya que crea una escena intimista amb estil fresc i quasi naïf. Dissabte, 14 de juliol, serà el torn de Freedonia, banda madrilenya de música soul i funk. L’últim cap de setmana del festival l’obrirà Aurora el divendres, 20 de juliol. És un grup de joves sorgits de l’Escola Superior del taller de Músics i liderats pel cantaor Pere Martínez, que viatgen per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla. L’espectacle A soul night with Annie B tancarà el dissabte, 21 de juliol la 5a edició del PAS. Es mouran pels temes més coneguts del soul, passant pel funk i algun estàndard del gòspel.

Consulta aquí la programació del PAS 2018

Petit PAS

Per primer cop, el festival incorpora actuacions musicals destinades a un públic infantil. Tota la família podrà gaudir dissabte 14 de juliol, de la proposta Viatja amb Bob Marley de Natxo Tarrés & The Wireless, que commemora els 30 anys de la mort del músic jamaicà amb una banda formada amb músics procedents de formacions com Gossos o Macaco. El dissabte 21 de juliol, la Cia. Roger Canals proposa un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans per a tota la família. Gràcies a un esprai pintaran de colors llampants l’època del jazz en blanc i negre.