Hipofam i Assotea organitzen dissabte un festival solidari de ‘country’ a la Nau 2

1195
Ma Isabel Gil, Antonio Cabrera i Merche González

Hipofam, associació creada per investigar la patologia renal hipomagnesemia familiar, i Assotea, associació de pares i mares amb fills afectats per la síndrome d’Asperger i l’autisme, organitzen un festival de country solidari a la Nau#2 de Ca n’Oliveres. La cita benèfica serà aquest dissabte, 23 de novembre, a les 19.00h, i comptarà amb les actuacions de Fabio Canu, concursant del programa La Voz, i Jeb Andrews Foundation Band.

Antonio Cabrera, president d’Hipofam, explica que la proposta de fer el festival va sorgir de la mateixa Jeb Andrews Fundation Band, un grup de músics veterans, aficionats al country, que van crear aquesta banda per ajudar als nens amb càncer.

Antonio Cabrera, president Hipofam

Maria Isabel Gil, membre d’Assotea, diu que el festival també “servirà per donar-nos a conèixer més enllà del col·lectiu amb el qual treballen habitualment”. Per la seva banda, Carmona afegeix que “és bo establir lligams entre entitats que treballem en l’àmbit de la salut”.

Maria Isabel Gil, membre d'Assotea, i Antonio Carmona, president Hipofam

El preu de l’entrada és de 3 euros per recaptar fons pels projectes d’ambdues associacions. Les entrades es poden comprar a Fotoprix, Dori-Dori, Perruqueria Andrea, Martorell Language School i Kids & Us o directament a taquilla el dia del festival. Les primeres 200 entrades venudes tindran l’obsequi d’un mocador de coll, detalla Merche González, presidenta d’Assotea. Al llarg de tot l’acte, hi haurá una food track, un brau mecànic, maquillatge per a la quitxalla i taller de ball country en línia per a tothom.

Merche González, presidenta d'Assotea

Assotea, associació de pares i mares amb fills afectats per la síndrome d’Asperger i l’autisme atén actualment 66 famílies, oferint teràpies, recolzament i divulgació del transtorn de l’aspectre autista. De cara a l’any vinent, estan preparant l’acció ‘Teixir per l’autisme’, una activitat que consistirà en teixir una bufanda gegant amb la col·laboració del grup de manualitats de l’esplai de gent gran. L’activitat es farà coincidir amb el Dia Mundial de Consciació de l’Autisme.

Merche González, presidenta d'Assotea

Hipofam està formada per una quarantena de famílies que representa 29 persones afectades. L’objectiu és informar, donar suport i destinar recursos a la investigació d’aquesta malaltia renal i molt poc freqüent. El proper 1 de desembre tenen previst fer una nova acció solidària a Castellvi de Rosanes: una sortida per anar a buscar el Tió a la muntanya.

Festival solidari country