Inaugurada la Fira de Comerç local i Medieval Nou Martorell de la rambla de les Bòbiles

476

Durant tot el cap de setmana, l’associació de comerciants Nou Martorell organitza la 11a Fira del Comerç al carrer i la 7a Fira Medieval. Aquest migdia de dissabte s’ha fet la inauguració oficial amb la presència de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el regidor de Comerç, Lluís Amat, el president de l’entitat, Marc Casasayas, i regidors del govern local. Plegats han vist les més de cent parades instal·lades a la rambla de les Bòbiles.

En aquesta ocasió, la fira concentra una cinquantena d’establiments locals i una setantena de mercaders medievals. També es pot gaudir d’espectacles, parades gastronòmiques, inflables infantils o el tradicional carrusel a la plaça del Blat.

Durant la passejada, l’alcalde ha dit que “els botiguers del Nou Martorell són molt actius i sempre ens proposen coses interessants i la Fira Medieval, combinada amb la dels botiguers, és un incentiu per cridar a la gent i els comerciants aprofiten per ensenyar els seus productes”. Fonollosa ha afegit que “la rambla de les Bòbiles és el lloc ideal per fer aquesta mena de mostres comercials i socials alhora”.

A més de la vessant comercial, la fira recull una àmplia proposta d’activitats paral·leles. Aquesta tarda hi ha cercavila musical (18.00h), falconeria (18.30h), ronda nocturna (20.00h) i espectacle de foc (21.30h).

Demà diumenge s’ha programat cercavila (12.00h), contes i llegendes (13.00h) i demostració de vol amb les aus rapinyaires (13.30h). A la tarda, cercavila musical (18.00h), falconeria (18.30h), la Galera (19.00h) i ronda nocturna (20h).

Durant els dos dies, “també hi ha la caravana de ponis pels més petits, músics i moltes sorpreses”, recorda el vicepresident del Nou Martorell, Toni Cruz. La Fira està oberta, avui dissabte fins a les 22.00h i demà diumenge de 10.00 a 20.00h.