Informació i inscripcions obertes a les sis propostes del Jove Forma’t-Cola Extra

408

L’Ajuntament de Martorell ha obert el termini informatiu i d’inscripcions als cursos i tallers del primer trimestre del Jove Forma’t-Cola Extra. Aquest programa inclou opcions de lleure i formació per a joves entre setembre i febrer, de diferent durada i horaris. Les novetats són un curs d’iniciació a la fotografia digital i un altre sobre una tècnica de dibuix amb llibreta.

El Jove Forma’t-Cola Extra el coordinen els departaments de Joventut i de Promoció Econòmica, i oferta cursos i tallers que pretenen una millora formativa dels joves, combinant-la amb el lleure. En aquest primer trimestre, inclou el Curs de Monitor/a d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil, el Taller de Cinema, el Curs d’Iniciació a la Fotografia Digital, el d’Iniciació a l’Sketching o dibuix en llibreta, la Formació de Joves a la Garantia Juvenil i l’Aula de Teatre.

Dues novetats

Manuel Cortés, tècnic de Joventut de l’Ajuntament, destaca que “tenim dues novetats: un curs d’iniciació a la Fotografia Digital que ens havien demanat molts joves, i també un d’sketching o dibuix en llibreta, en el qual es tracten les tècniques de dibuix al carrer o in situ. És un curs que allà on s’ha fet ha funcionat molt bé”. Cortés afegeix que el taller de Cinema “és molt complert: els joves aprendran a fer un guió, decorats, càsting, a actuar i acabaran fent un curtmetratge”.

Característiques de cada curs

El Curs de Monitor d’Educació en el Lleure -del 2 d’octubre al 16 de gener- oferta 25 places, costa 220 euros i es farà els divendres de 17.00 a 21.00h al Complex Educatiu i al Centre Cultural. El de Cinema -dijous de 18.30 a 20.30h al Complex Educatiu- consta de 20 places, costa 70 euros i s’amplia a gent de totes les edats. El d’Iniciació a la Fotografia Digital -29 de setembre al 15 de desembre- té 15 places, costa 50 euros i es farà els dimarts de 19.00 a 20.30h. I el d’iniciació a l’Sketching -16 d’octubre al 14 de novembre- es farà en 2 sessions: divendres de 18.00 a 20.00h i dissabtes de 10.00 a 13.00h, al preu de 55 euros.

La Formació Gratuïta per a Joves a la Garantia Juvenil inclou un curs d’anglès Nivell B1 de 240 hores, un d’alemany Nivell 1 de 150 hores i un Certificat de Professionalitat en ‘Confecció i publicació de pàgines web’ de 560 hores al Molí Fariner. I l’Aula de Teatre oferta aquest art a joves, nens i adults al carrer de Sant Francesc 32. Més informació, al mail auladeteatredemartorell@gmail.com.

La informació i inscripcions es poden fer al Servei d’Informació Juvenil Punt Nord, a la segona planta del Centre Cultural, enviant un mail a joventut@matrorell.cat o bé trucant al telèfon: 93 774 22 00.