Inscripcions obertes a les noves accions formatives del programa ‘Martorell Adapta’t’

221
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsen noves accions formatives dins el programa ‘Martorell Adapta’t‘, de juny a novembre. L’objectiu és millorar les competències per a la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del “Recull d’activitats per als Serveis Locals d’Ocupació: persones i empreses”, van adreçades a persones en situació d’atur, inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell i interessades a formar-se per millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral. Els participants hi trobaran un ampli ventall de formacions en diferents temàtiques per ajudar en el seu procés de recerca activa de feina.

Oferta formativa 2019

L’oferta formativa s’iniciarà els dies 3,4,5 i 6 de juny de 2019, de 9.30 a 13.30h, amb el taller d’orientació laboral ‘On vas amb aquesta edat buscant feina?’, que constarà de quatre sessions de formació amb un total de 16 hores. El taller servirà per orientar les persones grans en la recerca de feina, recuperar l’orgull professional quan estàs a la maduresa, ajudar-los a redescobrir el seu potencial.

El següent taller d’orientació laboral proposat de 10 hores de durada es farà els dies 16 i 17 de setembre: ‘Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats. Resiliència Motivadora’. Els participants coneixeran recursos per fer front a les dificultats i ser resilient a partir d’una actitud positiva, d’obertura al canvi, d’ampliar perspectives, d’enfocar solucions i sobretot de ser conscient de la responsabilitat individual i compromís necessaris per passar a l’acció i aconseguir-ho.

Al mes de setembre també es realitzarà el taller, ‘Les pors que ens bloquegen’, 23, 24 i 25 de setembre de 2019, de 09.30 a 13.30h, amb l’objectiu que els participants gestionin correctament la intensitat de les emocions per tal de portar a terme un desenvolupament òptim del nostre projecte professional, i es treballarà la intel·ligència emocional aplicada a la recerca de feina.

Finalment l’oferta formativa proposa al mes de novembre el taller d’alfabetització digital  ‘Aprèn a fer fulls de càlcul senzills amb Excel’, que constarà de cinc sessions amb un total de 25 hores de durada, amb el que es capacitarà als alumnes en l’ús de nous canals de comunicació per al desenvolupament professional i com a suport en la recerca de feina.

Informació i inscripcions