Inscripcions obertes a les noves accions formatives per a empreses i emprenedors al Molí Empresa

2052
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha obert el període d’inscripcions a les accions formatives que desplegarà al Molí Fariner i que van dirigides a persones emprenedores i empreses. Martorell oferirà 10 cursos, gratuïts, de temàtiques relacionades amb el màrqueting, la gestió empresarial, les xarxes i noves tecnologies i les tècniques de venda. El primer d’ells començarà el 16 de març, i s’aniran implementant fins al novembre.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica. S’emmarquen en diferents itineraris formatius i diferents línies de treball com sessions informatives, sessions d’acompanyament per a persones emprenedores, tallers de consolidació i creixement d’empreses i dinàmiques de networking.

Accions formatives 2018 al Molí Empresa

La primera acció formativa programada a Martorell és el taller de consolidació i creixement d’empreses ‘Màrqueting i vendes per empreses que comencen’, del 16 al 23 de març de 09.30 a 14.30h. Constarà de dues sessions intensives per sortir amb els coneixements indispensables per implementar i/o millorar aquestes dues activitats del negoci, i desenvolupant-les des d’una vessant molt pràctica i aplicada. Aquesta activitat vol guiar a empreses que tot just estan arrencant amb la seva activitat, o que se senten insegures en l’àmbit del màrqueting i les vendes.

Entre les diferents propostes, figuren cursos de consolidació i creixement d’empreses tan pràctics com el de ‘Gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa. La pràctica’, ‘Treballa el teu elevator pitch amb tècniques de visual thinking i l’ajuda de vídeos. De primera impressió, només n’hi ha una’ , ‘Lideratge visual’ i ‘Exprimeix Youtube i el vídeo marketing al teu negoci’ . Els emprenedors també tenen sessions d’acompanyament per reforçar el seu inici com ‘Videobranding com a eina per reforçar la teva marca personal’ i ‘Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line’.

També s’hi poden trobar accions amb un contingut eminentment divulgatiu de gran utilitat per a les empreses i autònoms, com ara les sessions informatives ‘Com negociar en contextos difícils’ i ‘Introducció a les Patents i Marques per a autònoms, pimes i emprenedors’. Finalment s’ofereix la jornada ‘NetworKing Express Pro‘, una sessió de dinàmiques de networking amb l’objectiu de propiciar la relació entre els participants per facilitar oportunitats empresarials.

Les formacions es realitzaran a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell). Són gratuïtes, però és imprescindible fer inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa.

Recull de les accions formatives 2018 a Martorell

A continuació es detallen les accions formatives programades aquest a Martorell adreçades a persones emprenedores i empreses.

Màrqueting i vendes per empreses que comencen. Dies 16 i 23 de març (09.30 a 14.30h).

Gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa. La pràctica. Dies 6, 13, 20, 27 d’abril i 4 de maig (09.30 a 13.30h).

Treballa el teu elevator pitch amb tècniques de visual thinking i l’ajuda de vídeos. De primera impressió, només n’hi ha una. Dies 18 i 25 de maig (09.30 a 13.30h).

Videobranding com a eina per reforçar la teva marca personal. Dia 8 de juny (09.30 a 14.30h).

Com negociar en contextos difícils. Dia 20 de juny (09.30 a 13.30h).

Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line. Dies 13 i 20 de juliol (10.00 a 13.00h).

Introducció a les Patents i Marques per a autònoms, pimes i emprenedors. Dia 28 de setembre (10.00 a 13.00h).

Lideratge visual. Dies 11, 18 i 25 d’octubre (09.30 a 13.30h).

Exprimeix Youtube i el vídeo marketing al teu negoci. Dies 9, 16 i 23 de novembre (09.30 a 13.30h).

Networking Express Pro. Dia 30 de novembre (10.00 a 13.00h).

Accions formatives 2018 al Molí Empresa