Inscripcions obertes a una nova edició del programa ‘Ocupa’t Dones’

559

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell inicia el procés de selecció de participants per a la 7a edició del programa ‘Ocupa’t Dones’. Aquest s’adreça a dones en situació de reincorporació al mercat de treball per tal de fomentar la seva inserció laboral, a través d’accions d’orientació i formació.

‘Ocupa’t Dones’ és un dispositiu específic de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministeri de Treball i Seguretat Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc del projecte ‘Treball als Barris’. Hi poden participar dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines de treball i empadronades a Martorell, preferentment al barri de La Vila.

Aquest projecte, de 12 mesos de durada, combina accions d’orientació i formació, transversals i professionalitzadores, amb pràctiques en empreses, tutories, accions ocupacionals i promoció de l’ús de les noves tecnologies. Enguany, entre totes les preinscripcions es realitzarà la selecció de 40 dones per participar en el projecte, tenint en compte que durant els primers mesos les baixes que es produeixin es podran substituir amb noves incorporacions.

El principal objectiu del programa és la millora de l’ocupabilitat, a través del desenvolupament de competències professionals, perquè cada dona aconsegueixi dissenyar un nou recorregut i projecte personal que la condueixi a tornar a reincorporar-se al món laboral, després d’haver recuperat la confiança en si mateixa i d’haver augmentat el seu nivell de formació.

Preinscripcions

Per participar del programa és necessari realitzar la preinscripció online, dirigir-se al Centre de Promoció Econòmica (camí del Riu s/n) o trucar al 93 775 31 01.