Inscripcions obertes al taller de dansa per a famílies ‘Crear i enfortir vincles a través del moviment’

524
Sudansa
Sudansa

La Regidoria d’Ensenyament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, reprèn el circuit ‘Eduquem en família’ per impulsar la funció educativa del nucli familiar. A Martorell, aquest curs es duran a terme tres tallers: ‘Crear i enfortir vincles a través del moviment’, ‘Aliança família escola’ i ‘Adolescents: movem fitxa!’.

‘Crear i enfortir vincles a través del moviment’ és un taller de dansa, on pares i fills tindran l’oportunitat de compartir una experiència lúdica, i fiançar la seva relació gaudint d’una experiència musical i corporal. Les famílies que estiguin interessades podran conèixer noves possibilitats d’expressió i endinsar-se dins d’un espai de creativitat, tal i com ha avançat Trinidad Garcia, membre de Sudansa, associació encarregada d’impartir el taller.

Trinidad Garcia, membre de Sudansa

Sudansa és més que una companyia de dansa contemporània, té molta experiència oferint tallers d’educació emocional a famílies, professors i mestres i ho fa conjugant diferents arts: música, plàstica, literatura,.. Treballa en diferents àmbits educatius des de l’any 2007, han participat en 232 projectes i no paren de créixer.

El taller ‘Crear i enfortir vincles a través del moviment’ tindrà lloc el 29 de novembre, a les 17.30h, al Complex Educatiu Torrent de Llops. L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s presencialment o trucant al 93 775 25 38.

La Regidoria d’Ensenyament també té previst desplegar el taller ‘Aliança família i escola’, que es durà a terme a finals del mes de gener. S’hi podran inscriure pares i mares amb fills en edats compreses entre els 6 i els 16 anys. Es tracta d’una activitat per pares i mares que vulguin gaudir d’una representació teatral i en clau d’humor, reflexionar sobre les diferents maneres de relacionar-se família i escola. Per a la conducció d’aquest taller comptaran amb El Teatre del Buit.

L’activitat ‘Adolescents: movem fitxa!’ va dirigida a pares i mares amb fills a partir de 12 anys. Es parlarà de l’adolescència i de com l’adult els pot acompanyar en la presa de decisions. La conducció d’aquest taller la farà Roser Sellés de l’empresa Coaching-PNL.

Taller de dansa
Taller de dansa