Inscripcions obertes per al 8è ‘Start Up Training’ de capacitació empresarial d’Innobaix

462
Start Up Training
Start Up Training

Innobaix i l’Escola d’Alta Direcció i Administració (Eada), en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, tornen a convocar el programa de capacitació empresarial Start Up Training. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i s’obre a empreses de la comarca del Baix Llobregat que volen fer créixer el seu negoci. El pròxim 28 de maig es posarà en marxa la 8a edició d’aquest programa formatiu gratuït.

L’Ajuntament, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa una edició més en el programa impartit per Eada. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. És gratuït i obert a persones emprenedores i/o directius d’empreses.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix l’Start Up Training, de 24 hores lectives al llarg d’un mes i mig, en 8 sessions. A més, hi ha 2 hores de tutories individualitzades i una jornada final de presentació de projectes.

L’equip docent està format per Ferran Núñez, professor associat en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting d’Eada; Manuel Marin, professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’Eada; Verónica Platas, pedagoga i experta en processos de millora de les persones i les organitzacions i Víctor Moliner, formador empresarial i expert en estratègia, màrqueting estratègic i intern, lideratge d’equip comercial i coaching en vendes.

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. L’objectiu és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s’orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l’organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l’oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.

Calendari Sessions

Idea i oportunitat. 28 de maig (de 9.30 a 12.30h).

Màrqueting analític. 31 de maig i 6 de juny (de 9.30 a 12.30h).

Màrqueting estratègic. 7 i 14 de juny (de 9.30 a 12.30h).

Presentació a inversors. 20 de juny (de 9.30 a 12.30h).

Lideratge pel creixement. 21 de juny (de 9.30 a 12.30h).

Innovació: comercialització, internacionalització i posicionament. 26 de juny (de 9.30 a 12.30h).

Presentació de projectes. 9 de juliol.

Tutories individuals: 12 i 28 de juny.

Empreses participants en la darrera 7a edició

En la darrera edició de l’Start Up Training realitzada la passada tardor van participar tres empreses derivades des del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament: Neuroenergètica, Predecat i ClickArt Mascotas.

Les empreses valoren molt positivament aquesta formació i recomanen a altres empreses “dedicar una mica de temps a la seva formació, animant-les a participar en futures edicions perquè realment poden adquirir coneixements i experiències per aplicar i millorar el seu negoci”. Alguns dels participants en edicions anteriors també destaquen que és una bona oportunitat per aturar-se en el dia a dia de l’empresa per reflexionar sobre quina direcció s’ha de seguir. Alguns d’aquests testimonis es poden veure al canal de Youtube.

Informació i inscripcions

Les persones interessades a participar-hi han d’omplir la sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a l’adreça ccapitan@innobaix.cat. Cal adjuntar també la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa. La data límit d’inscripció és el 21 de maig o fins que s’esgotin les places. La participació en el programa és totalment gratuïta.