Inscripcions obertes per al nou Taller de Música per a Nadons a Cal Nicolau

979

L’Escola Municipal de Música de Martorell ha obert aquest dilluns el termini d’inscripció al Taller de Música per a Nadons del segon quadrimestre. Les classes van dirigides a nadons de 9 mesos a 3 anys i a les seves famílies, i començaran a principis de febrer. Anna Roig n’és la professora, i explica que és una bona manera d’estimular els nadons al voltant dels sons i fent activitats molt variades.

El taller arrencarà els dies 4 i 5 de febrer i inclourà 14 sessions amb periodicitat setmanal. Es faran dos grups: un els dilluns -per a nadons de 9 mesos a 18 mesos- i un altre els dimarts -nadons de 18 a 3 anys-. En tots dos casos, l’horari serà de 16.00 a 16.45h. “A les sessions hi participen els nadons i un familiar, sigui la mare, el pare, l’àvia o l’avi, per exemple. Duren 45 minuts i inclouen audicions sonores amb objectes, danses i descoberta de sons. Un poti-poti de coses per acompanyar i estimular els nadons en un ambient musical, compartir-ho en família i sociabilitzar-se amb altres persones”, explica la música i cantant Anna Roig.

Anna Roig, professora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

Roig considera que “en aquestes franges d’edat, la capacitat d’aprenentatge és immensa. Els nadons capten els llenguatges que hi ha al seu entorn i la música n’és un. És bo que de ben petits sentin un conjunt de sons el màxim de diversos possibles i complexos”.

Anna Roig, professora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

Des d’avui, es poden apuntar al taller les famílies amb nadons que no hi hagin participat anteriorment i la inscripció per a famílies que repeteixen es farà a partir del dilluns 28 de gener. Entre els dos grups hi haurà 24 places per a nadons, que vindran acompanyats d’un sol adult, recomana la professora.

Anna Roig, professora de l'Escola Municipal de Música de Martorell

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música de Martorell (plaça de la Vila, 7), al telèfon 93 775 19 48, o bé per correu a escolademusica@martorell.cat.

Taller Música per a Nadons,de l'Escola Municipal de Música
Taller Música per a Nadons,de l’Escola Municipal de Música