Inscrits 680 infants i joves a les activitats esportives, culturals i de lleure del Patronat

438

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) ha inscrit 680 infants a les activitats esportives, culturals i de lleure infantil i juvenil del Viu l’estiu més viu! La coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, explica que continua produint-se un degoteig d’inscripcions que es mirarà de perllongar fins a finals de mes per tal que cap infant es quedi sense plaça. L’Aprèn i gaudeix, que combina l’anglès amb activitats lúdiques i esportives, és la proposta que ha tingut més acceptació.

El termini d’inscripció a les activitats infantils i juvenils del Viu l’estiu més viu! del Patronat finalitzava el 31 de maig, però a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM i als equipaments municipals es continuen atenent i acceptant aquests dies noves inscripcions de famílies de Martorell. Aquest fet es deu al “compromís de l’Ajuntament que cap infant es quedi sense plaça per a les activitats d’estiu”, com explica la regidora Canal, qui afegeix que “la xifra òptima d’inscrits seria d’uns 700, però ens ajustarem a la demanda que hi hagi, i encara donem una mica de marge d’inscripció fins la setmana vinent, de forma aproximada, ja que no és aconsellable seguir fent inscripcions un cop iniciades les activitats al juliol”.

L’activitat més sol·licitada per les famílies fins avui ha estat l’Aprèn i gaudeix –per aprendre anglès complementat amb la celebració d’activitats lúdiques, educatives i recreatives- amb un 112% d’ocupació. L’ha seguida el Summer Dance –tallers de ball, complementats amb escenografia, expressió corporal i maquillatge- i els Cursets de Natació intensius que es celebren del 4 al 29 de juliol i que permeten als infants adquirir un domini mínim de flotabilitat i desplaçament en el medi aquàtic.

Les altres activitats són l’Escola d’estiu –per potenciar habilitats bàsiques en esports, amb diverses activitats recreatives, lúdiques, tallers, caminades, bicicleta i patins-, el Casal d’Estiu La màgia de l’aigua –per endinsar-se en el món de l’aigua com a esbarjo-, el Més Estiu –lúdic, recreatiu, i esportiu-, o l’Anglès Intensiu –a partir de 12 anys per millorar i consolidar el coneixement oral i escrit de l’anglès-. En total, són set les propostes que ha elaborat el PMSAPM per a infants i joves de 3 a 14 anys d’edat. Podeu consultar totes les característiques de cada activitat en aquest enllaç.