Isabeles vestirà la plaça de l’Església de flamenc i aires mediterranis al vermut de Festa Major

1048
Isabeles
Isabeles

Isabeles, duet format per Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, presentaran un repertori de cançons melòdiques amb aires de tradició, copla, flamenc i mediterraneïtat al concert vermut de dimecres, 15 d’agost, a la plaça de l’Església. És una de les actuacions musicals programades dins la Festa Major de Martorell.

El duet presentarà el seu primer disc conjunt A solas, un repertori de 10 cançons que combina veu i guitarra, i que rep influències musicals mediterrànies i flamenques. La gravació dels disc es va fer en llocs peculiars com una cova, una fàbrica abandonada o en un bosc. Elles mateixes s’han encarregat de fer tot el que comporta crear un disc: l’enregistrament, la producció o el disseny.

Isabelle Laudenbach és una guitarrista francesa apassionada pel flamenc i arriba a Barcelona l’any 2002 per formar-se a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). La seva cultura musical i la seva curiositat la porten a interessar-se per molt estils, des de música brasilera al pop, passant pel folklore sud-americà, la cançó francesa o la música clàssica. Durant 10 anys ha tocat amb el grup Las Migas, quartet flamenc liderat per Sílvia Pérez Cruz.

Isabel Vinardell és una ballarina i cantant que es dedica professionalment a aquestes dues arts des de l’any 2001 amb diferents formacions musicals. Va formar part del projecte musical Cheb Balowski amb els qui va gravar tres discos: Bartzeloona (2001), Potiner (2003) i Plou Plom (2005). Seguidament, va muntar Especideespacio, la seva pròpia escola i productora, que l’ha ajudat a emprendre diferents projectes relacionats amb la dansa i la música. Ha cantat també a la banda sonora de Sin Piedras i col·laborat en discos de Calima o Morosito.