Israel Núñez i Mar Franco, líders de la Lliga Catalana de BTT en la primera jornada

474

La parella formada per Israel Núñez i Mar Franco va guanyar la primera prova de la Lliga Catalana BTT, disputada el passat dissabte a Sant Vicenç dels Horts, i s’adjudiquen la primera plaça de la classificació general, a l’espera de disputar les dues proves que resten d’aquesta competició.

Núñez i Franco, de l’equip MASSI, van guanyar la prova de 3 hores de resistència que es va dur a terme al Parc del Pi Gros, a Sant Vicenç dels Horts, i que suposa la primera prova de la Lliga Catalana BTT. Aquesta competició consta de dues proves més, que es correran al mes d’octubre, amb les seus encara per confirmar.

Durant el mes de juliol, la parella de ciclistes no tindrà competició, i no serà fins al mes d’agost que es reprengui la competició. Per a Núñez, la propera cita de pes arriba el dia 1 de setembre, amb el mundial màster a Val di Sole (Itàlia), una prova on l’edició anterior va proclamar-se campió. En el cas de Mar Franco, prendrà part a l’Epica Gaes Atacama des del 5 fins el 10 de setembre amb l’equip Asdent, amb l’objectiu de recaptar fons en la investigació per la malaltia de Dent.