Ja es poden adquirir les invitacions per als concerts de Txarango, Strombers i Make Party’12

435

Les invitacions per als concerts de Ca n’Oliveras: Nous sons músiques, noves cançons dels concerts del Make party’12 i 2n Concurs de DJ (divendres, 27 d’abril) i de Txarango i Strombers i 2n Concurs de DJ (dissabte, 28 d’abril) es poden recollir fins al 26 d’abril a les oficines d’atenció al ciutadà del Pavelló Municipal, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Complex Esportiu la Vila, el CIES i el Centre Cultural.

Per assistir als concerts, gratuïts, és imprescindible disposar d’una invitació. L’aforament màxim de La 2 de Ca n’Oliveras és de 1.680 persones.

Venda d’entrades anticipades
La venda d’entrades anticipades per als dos concerts del Centre Cultural: Moncho (dissabte, 28 d’abril) i Anna Roig i l’ombre de ton chien (dilluns, 30 d’abril) es poden adquirir fins al divendres dia 27, a la Llibreria Miró (c/ Santacana, 12) i la Granja del Passeig (pg. De Catalunya, s/n).

Els preus de les entrades anticipades són: Moncho (12 € anticipada i 15 € a taquilla) i Anna Roig i l’ombra de ton chien (3 € general, 2,5 € per al públic jove de fins a 25 anys i públic més de gran de 65 anys o pensionista; i 4 € entrada a taquilla).