Ja es pot consultar el cens per les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21D

2837

Fins divendres, 10 de novembre, les llistes electorals romandran exposades al públic per tal que les persones interessades puguin examinar-les. La inscripció en el cens electoral és necessària per poder exercir el dret de vot a les Eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 21 de desembre.

L’Ajuntament de Martorell informa que els ciutadans poden consultar les llistes del cens electoral (tancat el dia 30 de juliol de 2017, que recull els moviments de població produïts fins el dia 28 de juliol de 2017) i, si s’escau, formular una reclamació en els termes previstos per l’article 39.3 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General. La convocatòria d’eleccions s’ha fet pública al BOE núm. 261, de 28 d’octubre de 2017.

Per realitzar aquesta comprovació es pot trucar al telèfon 937 750 050 a les extensions 6614 i 6648, o bé personar-se a les oficines de l’Ajuntament de Martorell (carrer del Mur, 61, planta baixa) en horari de 8.00 a 14.30 hores. Les reclamacions es podran presentar a les oficines de l’Ajuntament de Martorell (carrer del Mur, 61, planta baixa), personalment, aportant DNI, passaport o permís de conduir.

Col·legis electorals

El cens provisional a Martorell és de 18.494 persones amb dret a vot a les Eleccions al Parlament de Catalunya. Es podrà votar en 35 meses repartides a 12 col·legis electorals. En aquests comicis els centres de votació seran: les oficines de l’Ajuntament de Martorell, la Casa de Cultura, l’antiga Escola Montserrat, l’Institut Pompeu Fabra, l’Escola Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals, l’AAVV El Pla, el Centre Cultural, la Biblioteca Municipal, el Complex Esportiu Torrent de LLops, el Complex Formació i Assistencial i el Col·legi Mercè Rodoreda. A partir del 24 de novembre es remetrà a cada elector una tarja censal amb la mesa i el local electoral on li correspon votar.

Vot per correu

Les persones que vulguin exercir el vot per correu hauran de sol·licitar-lo abans del 22 de novembre a les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral, que ja ha remès a tots els electors amb dret a vot l’imprès oficial de sol·licitud. Les sol·licituds es podran enviar per Internet, si es compta amb certificat electrònic reconegut per la Seu Electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística o s’utilitza la clau enviada amb l’imprès oficial. També està disponible als consolats i a les pàgines web del Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación i de l’Oficina de Cens Electoral.