Ja es pot participar al Concurs de Fotografia de Muntanya de l’Agrupació Excursionista

412
Concurs Fotografia Muntanya
Concurs Fotografia Muntanya

L’Agrupació Excursionista de Martorell ja ha obert la participació al XXIV Concurs de Fotografia de Muntanya. Es tracta d’un concurs d’imatges relacionades amb la muntanya i la natura, obert a la participació de tothom i amb quatre premis, que decidirà per votació popular qui visiti l’exposició de fotografies durant la Festa del Roser a Cal Nicolau. El límit de presentació d’obres és el 29 de setembre.

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 fotografies a color o blanc-i-negre i amb una mida mínima de 18×24 cm i sobre un cartró o marc de 30×40 cm i que no siguin fotomuntatges. Caldrà lliurar-les fins el 29 de setembre al local de l’AEM –Pavelló Esportiu Municipal, els dimarts o dijous de 21.00 a 22.00h-, o bé enviar-les a l’apartat de correus 87 de Martorell.

Concurs amb caràcter popular i participatiu
Totes les obres participants seran exposades els dies 3 i 4 d’octubre al vestíbul de Cal Nicolau, coincidint amb la Festa del Roser. El dissabte es podran veure de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 22.00h, i el diumenge de 09.30 a 14.00h. El president de l’entitat, Xavier Tió, explica que “els guanyadors els determinem per votació popular d’entre tots els visitants a l’exposició, per obrir el concurs a tothom. Es podrà votar fins diumenge a les 12.00h, i tot seguit es farà el recompte”.

Els premis
Es lliuraran 4 premis, i el guanyador absolut s’emportarà 250 euros en material fotogràfic de l’establiment Fotoprix. El segon guanyarà una motxilla, una estora aïllant i un val de 50 euros de Base Sayas, i la tercera fotografia millor puntuada s’emportarà 50 euros per gastar a l’establiment Bio Bio. També hi haurà un premi especial per a fotografies fetes durant les sortides que l’AEM ha fet en aquest curs, que consistirà en un póster en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm.