Joan Colomo ofereix una classe magistral a l’Escola de Música, abans del concert de dissabte

721
Joan Colomo, cantant
Joan Colomo, cantant

Joan Colomo (Sant Celoni, 1981) ha fet aquest dimecres una classe magistral oberta a l’Escola Municipal de Música per parlar del procés de gravació d’un disc i la composició de cançons. El santceloní és una de les propostes musicals de la Fira de Primavera 2019 i actuarà aquest dissabte, a les 23.00h, al fossar de Sant Bartomeu, després de la reinterpretació de la llegenda del pont del Diable, a càrrec de la Fura dels Baus.

El cantant ha explicat com va començar amb només 13 anys en el món de la música. Del punk i hardcore melòdic dels Zeidun al metal dels Moksha, l’any 2004 va fundar Célula Durmiente, un trio de música eclèctica que va arribar a publicar tres discos. No va ser fins l’any 2009 que va debutar en solitari amb Contra todo pronóstico i el públic va poder conèixer la seva personalitat introvertida, però carismàtica i magnètica alhora. Dos anys després, va treure al mercat Producto Interior Bruto i, el 2014, La fília i la fòbia, treball que el consolida com a referent de l’escena indie catalana.

Joan Colomo, cantant

Colomo ha reconegut ser un autodidacte que, en ocasions, ha trobat a faltar la formació acadèmica musical. Ha animat els alumnes a seguir formant-se, però sense perdre mai la creativitat i la il·lusió per fer música, condicions que a ell li han valgut per dedicar-s’hi i guanyar-se la vida amb el que més li agrada.

Joan Colomo, cantant

El músic, a qui fa poc vam poder veure cantant Màgic, un dels seus temes estrella, a la gala dels Premis Gaudí, presentarà dissabte en concert el seu sisè disc en solitari titulat L’oferta i la demanda. Un àlbum de lírica introspectiva, amb influències pop i sonoritats elèctriques, amb l’economia com a eix vertebrador i l’experiència de la seva paternitat recent sobrevolant alguns dels temes. Ens promet una nit de ball, somriures i reflexions amb el pont del Diable com a teló de fons.

Joan Colomo, cantant