Joan Pera celebra 50 anys de professió amb ‘Fer riure és un art’ a El Progrés

473

Fer riure és un art commemora els 50 anys d’escenaris de l’actor Joan Pera amb una classe magistral sobre l’art de fer riure. El còmic revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà més d’una tesi sobre el món de l’humor amb la intenció de donar resposta a preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta tot sol davant del seu públic. Un soliloqui que es podrà veure aquesta nit de divendres (21.30h) a El Progrés.

Joan Pera acumula proper de 6.000 funcions i més de 2.700.000 espectadors gràcies a èxits com La extraña pareja; Òscar. Una maleta, dues maletes, tres maletes; La doble vida d’en John; El show de Joan Pera;La Glòria del mercat, o Joan Pera, Capri -aquestes tres últimes obres, com a monologuista. Els èxits continuaran en augment gràcies a aquesta nova funció.

L’artista ha preparat un espectacle únic, sota la direcció del Martí Torras, per explicar perquè, de què, com, quan i de qui riem. Sol dalt de l’escenari, Joan Pera presentarà un soliloqui inspirat en la comèdia francesa i adaptat al nostre sentit de l’humor.

Un estudi antropològic sobre la comicitat on l’actor utilitzarà també alguns dels personatges que ha interpretat o doblat al llarg de la seva trajectòria artística, entre els quals apareixen els millors còmics nacionals i internacionals: Woody Allen o Rowan Atkinson. Es tracta d’una classe magistral farcida de relats de l’experiència de Joan Pera que es podrà gaudir aquesta nit (21.30h) a El Progrés. L’entrada a taquilla costa 16 euros.