Joan Rusiñol i Ferran Casas, periodistes de l’ARA presenten, aquest dijous, el llibre ‘Començar de nou’

306

Aquest dijous, 14 de juny, a les 20.30 hores, a la biblioteca Francesc Pujols del Centre Cultural, el periodista i corresponsal del diari ARA a Madrid, Joan Rusiñol, i el cap de política del diari ARA, Ferran Casas presentaran el llibre “Començar de nou”, que mostra a través de la visió dels autors els reptes del país i proposa el dret a decidir i la independència de Catalunya com a única sortida a l’atzucac en què ens trobem.

La relació amb Espanya

El xoc de trens entre Catalunya i Espanya s’accentua. Després del cop de porta del Tribunal Constitucional a l’Estatut i en un context de duríssima crisi econòmica, que ha fet el dèficit fiscal més insostenible i que fa grinyolar un estat autonòmic que es va acabar de completar la passada dècada, res tornarà a ser com abans. Com seran les relacions polítiques a partir d’ara? Hi ha marge per a l’entesa des d’una singularització forta de la identitat catalana? O el procés cap a la independència és inajornable?

El llibre busca respostes al nou temps que ara comença. I ho fa en un format de crònica periodística, apropant-se al detall dels moviments de fons que sacsegen avui la societat catalana, escoltant alguns dels principals protagonistes polítics, socials i econòmics del país que estan cridats a liderar la Catalunya que ve i aportant elements de reflexió i perspectiva.