Jordi Martínez aquest diumenge a ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’

507

Els homes són de Mart i les dones de Venus arriba aquest diumenge al Foment, en una versió adaptada al català per Paco Mir, dirigida per Eduard Pericas i protagonitzada per Jordi Martínez. L’obra descriu les relacions que s’estableixen entre ambdós sexes. Les entrades costen 15 euros a taquilla una hora abans de l’espectacle.

A partir del supervendes del mateix nom del nord-americà John Gray, el francès Paul Dewandre va elaborar un text que ja porta més de 1.340 representacions (set anys) triomfant a França. Paco Mir (El Tricicle) n’ha adaptat la versió al català, fent-la més còmica i realista, sota la direcció d’Eduard Pericas.

Un omnipresent Jordi Martínez protagonitza l’obra acompanyat de tres pissarres en les quals descriu les relacions que s’estableixen entre homes i dones.

Quin home no s’ha preguntat mai per què la seva dona té necessitat tot l’any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d’estar amb ella? Quina dona no s’ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu t’estimo? Hem d’entendre que hi ha una raó: l’altre no funciona com nosaltres, ell i ella vénen d’un altre planeta.

Entrades
Els homes són de Mart i les dones de Venus es podrà veure diumenge (19.00h) al Foment. Les entrades anticipades costen 12 euros (divendres abans de la representació, de 19.00 a 21.00h), 15 euros a taquilla (una hora abans de l’espectacle) i 12 euros per a majors de 65 anys, menors de 25 anys, aturats i grups de més de 10 persones.