Jornada al Molí Empresa per informar de les subvencions a autònoms de la Garantia Juvenil

337
Molí Empresa
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica acull el 20 de juny (10.00h) la jornada ‘Subvencions per joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil’. Aquesta anirà adreçada a empreses, emprenedors menors de 30 anys, gestors i tècnics dels ajuntaments, i s’organitzarà en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat. L’objectiu és informar del programa, que pretén reduir l’atur juvenil amb accions com ara subvencions per a l’autoocupació delS inscrits a la Garantia Juvenil.

La jornada anirà a càrrec d’Àlex Llovet Térmens, cap de secció d’Iniciatives per a l’Ocupació del Servei d’Entitats d’Economia Social i Treball Autònom dels Serveis Territorials a Barcelona. El conferenciant explicarà quin és l’objectiu d’aquests nous ajuts dins del Programa de Garantia Juvenil, els requisits bàsics perquè les persones i entitats beneficiàries hi puguin accedir i també els requisits específics.

Alhora, els assistents coneixeran les incompatibilitats amb altres ajuts destinats a la mateixa finalitat; les excepcions; els imports dels ajuts; la dotació pressupostària; el sistema de pagament i informació d’altres incentius per a persones treballadores autònomes i per a la contractació de joves. L’import de la subvenció serà de 9.900 euros per a joves prèviament inscrits a la Garantia Juvenil, amb 12 mesos ininterromputs d’alta al RETA o règim alternatiu. Per informació més detallada de la jornada, consultar aquí.

Les persones i entitats interessades en assistir a la jornada hauran d’omplir aquest formulari. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Molí Empresa al correu electrònic moliempresa@martorell.cat, o bé al telèfon 93 775 31 01.