Jornada amb triomfs de mèrit del bàsquet, el futbol i el waterpolo femení martorellencs

826

Jornada amb tres triomfs a destacaar durant el cap de setmana. El primer equip masculí dle Club Bàsquet Martorell, el primer equip del club de Futbol Martorell i l’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell tanquen la jornada amb tres triomfs que els serviexen per mirar, cara a cara, els seus respectius objectius.

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va imposar-se per 84 a 55 al JAC Sants i es manté en la primera plaça, compartida amb el Bàsquet Calvià i el Made In Menorca. Els martorellencs van esclafar un conjunt barceloní que va oposar resistència durant el primer quart. Els blaus van neutralitzar els intents dels visitants per apropar-se al marcador i van obrir escletxa al segon període. Els martorellencs van sumar com a grup per sumar una nova victòria, la cinquena consecutiva.

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va imposar-se per 1 a 0 al Marianao Poblet, amb un gol d’Abde (minut 71). Els d’Íñigo Irisarri van vèncer els de Sant Boi de Llobregat i s’allunyen, poc a poc, dels llocs de descens. El filial, de la seva banda, va empatar a 3 contra el Sant Vicenç dels Horts. Tot i que Erik Segovia va avançar els blanc-i-vermells a la primera meitat, els visitants van escurçar distàncies. Sergio Alonso feia el tercer abans del descans. A la represa, el Sant Vicenç feia el 3-2 en el servei d’una falta, i en el temps d’afegit, empatava a 3 enmig d’un partit que s’havia posat més tens que a l’inici.

En waterpolo, victòria de l’absolut femení del Club Natació Martorell per 25 a 12 contra el Minorisa Manresa. Les de Rafa López segueixen invictes, sumen onze triomfs consecutius des que comencés la temporada. L’absolut masculí, de la seva banda, va caure per 15 a 7 a la piscina del Club Natació Badia.

Desfetes del futbol sala i l’handbol

El Sala5 va perdre per 4-7 contra el Ripollet, el que era cuer de la Segona Nacional B fins la darrera jornada. Els martorellencs van veure’s superats pels vallesans, que van dominar el partit des de l’inici, i que van sumar els tres primers gols amb què establir diferències. Marc Areny va fer el primer gol del Sala5, però va ser expulsat a la segona meitat. Les expulsions de Marc Godall i Malik va deixar l’equip martorellenc en inferioritat, i els gols de Solana i Pau Albacete van ser insuficients per plantar cara a les dianes de Lozano i Juanito.

El primer equip del Club Handbol Martorell va perdre contra l’Handbol Gavà per 28 a 19, un rival directe en la lluita per la salvació. els groc-i-negres segueixen en quarta posició per la cua, en llocs de descens.