Jornada de portes obertes de les activitats extraescolars que ofereix el Patronat aquest curs

509

Prop de dues-centes persones han participat aquesta setmana a la jornada de portes obertes de les activitats extraescolars de psicomotricitat, preesportiu i iniciació esportiva del curs 2015-2016 que es duen a terme en el departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). És una activitat que s’ofereix als alumnes participants i a les seves famílies i que serveix com a cloenda del curs.

L’activitat es porta a terme a les escoles municipals Lola Anglada, Juan Ramon Jiménez, Vicente Aleixandre i Mercè Rodoreda. Els alumnes tenen l’oportunitat de gaudir d’una sessió lúdic i esportiva juntament amb els seus familiars a càrrec d’un monitor del Patronat.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, assegura que “la finalitat de la jornada és practicar de forma compartida els jocs i els esports que han estat jugant els infants durant la temporada, conèixer la resta de companys de grup i a monitors que durant el curs han vetllar per al creixement i l’evolució dels participants”.

Activitats per a infants

L’activitat de psicomotriciat està adreçada a infants de 5 anys d’edat, té com a finalitat potenciar totes les seves habilitats motrius i alhora iniciar-los en el joc social i dirigit, integrant a aquests dins dels hàbits quotidians dels nens i de les nenes com a forma de l’organització i l’ús del seu temps lliure.

Iniciació esportiva és una activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 8 anys i té com a finalitat iniciar-los en les principals disciplines esportives de caire grupal: futbol, bàsquet, hoquei patins, handbol, vòlei, beisbol…, de caire individual: atletisme, jocs gimnàstics, d’expressió, rítmics, etc.. així com diferents propostes de jocs socials, integrant l’activitat física i l’esport com a hàbit quotidià de l’organització i l’ús del seu temps lliure.

El New Dance és una activitat física adreçada a infants a partir de 6 anys que combina diferents estils i tendències de ball: Jazz, Hip Hop, New Style, Salsa, Funky, aeròbic…proposant coreografies innovadores i atractives pels vostres fills i filles. Les activitats extraescolars de psicomotricitat extraescolar, preesportiu, iniciació esportiva i New Dance finalitzaran el proper 17 de juny.