Jornada de sensibilització a l’emprenedoria per alumnes del Joan Oró al Molí Empresa

655
Sessió emprenedoria amb alumnes Institut Joan Oró

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa de l’Institut Joan Oró de Martorell van participar aquest dilluns en una sessió de sensibilització d’emprenedoria al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

La tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, va ser l’encarregada de conduir aquesta jornada amb l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis que ofereix el departament i sensibilitzar aquests joves per prendre consciència dels valors d’emprendre. A més, va transmetre la importància de les idees i de despertar l’interès emprenedor com una altra possibilitat de futur laboral.

La Regidoria de Promoció Econòmica promou l’acció emprenedora en el nostre municipi, col·laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant als emprenedors des dels diferents àmbits.

En aquesta sessió, els alumnes van poder resoldre els seus dubtes respecte el pla d’empresa que estan realitzant al seu institut. Els joves van visitar el Centre de Promoció Econòmica acompanyats de les seves professores i de la seva tutora, Joaquina Tena.