Jose Félix Duran i Maria Jesús Rodríguez, campions en una cursa de resistència que bat rècords de participació

1280
Cursa 6 hores resistència
Cursa 6 hores resistència

El Parc Forestal Can Cases ha acollit aquest matí, des de les 8.00h fins les 14.00h, la sisena edició de la Cursa de 6 hores de resistència solidària, en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord. Jose Félix Duran i Maria Jesús Rodríguez han estat els guanyadors en categoria masculina i femenina, respectivament, en una cursa que ha aplegat més de 150 corredors, la xifra més alta des que se celebrés la primera.

La prova d’aquest diumenge va celebrar-se per primer cop arran d’una petició de treballadors de l’empresa Cargill i s’ha mantingut, de manera ininterrompuda, des de l’any 2014. Els corredors que hi han pres part, enguany més de 150, donen aliments a Creu Roja Baix Llobregat Nord (com oli, llet o llegums). L’entitat hospitalària repartirà el que hagi recollit entre les famílies amb qui col·labora.

Recorrent Can Cases en un circuit de 2’5 km

La Cursa de 6 hores de resistència solidària permet als participants fer els quilòmetres que desitgin, ja sigui corrents o caminant. No hi ha cap límit de distància ni cap mínim per participar-hi, i cada corredor mesura el recorregut que fa, dins d’un circuit de 2’5 quilòmetres que passa pels terrenys del Parc Forestal Can Cases.

En categoria masculina, Jose Félix Duran (Canelitas) ha estat el campió, amb 67’21 quilòmetres recorreguts, en 26 voltes, i una mitjana de 13’48” per volta. Pedro Ligero (CE Picornell), que ha corregut 64’89 quilòmetres, i Jose Vela (Running Time Club), amb 61’79 quilòmetres, han completat el podi masculí.

En femení, la millor corredora ha sigut Maria Jesús Rodríguez (CASAB), que ha registrat 52’107 quilòmetres en 20 voltes. L’han seguit Mª Àngels Penya (Vacarisses Corre), amb 50’115 quilòmetres i Ana Sánchez, que ha corregut 44’763 quilòmetres.

El treballador de l’empresa Cargill i organitzador de la cursa, Carles Salvador, ha admès que és una cursa que la gent ja coneix i que el seu funcionament s’adequa molt bé a la filosofia de la prova, que és córrer quilòmetres i col·laborar amb Creu Roja Baix Llobregat Nord.

Carles Salvador, treballador Cargill i organitzador cursa

Salvador ha admès que el fet que els corredors d’edicions anteriors repeteixin mostra com s’ha consolidat aquesta prova i reconeix que la seva dinàmica agrada i convenç el públic.

Carles Salvador, treballador Cargill i organitzador cursa

La cursa ha acabat a les 14.00h, sis hores després que comencés, i el president d’honor de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez Caballero, ha fet entrega dels premis als cinc millors corredors en categoria masculina i femenina. A banda, s’ha premiat el primer corredor de l’empresa Cargill, que enguany ha sigut David Gràcia (56’48 quilòmetres).