Josep Ramon Vigueras ha estat escollit nou president del Club de Futbol Martorell

757

Josep Ramon Vigueras ha guanyat les eleccions del Club de Futbol Martorell, que ja té nou president per als propers sis anys. L’expresident de l’entitat, que es presentava a l’elecció després d’abandonar el càrrec fa ara dos anys per motius personals, s’ha imposat a Jaume Valls per 151 vots a 118 en les eleccions a la presidència del club i dirigirà l’entitat durant la propera legislatura.

Amb un 55% dels vots favorables, Vigueras s’ha imposat a Valls, que ha obtingut el 43% dels vots escrutats. Durant la contesa electoral s’han registrat 3 vots nuls. Així, 151 vots han donat la victòria a Vigueras, en unes eleccions on han pres part 272 electors, el que suposa el 50,93% del cens electoral, que era de 534 socis. Valls ha sumat 118 vots durant la jornada electoral.

La votació s’ha iniciat a les 9.00h a les instal·lacions del Complex Esportiu del Torrent de Llops i ha durat fins les 17.00h. El primer votant ha estat Pedro Luis Tenorio i la mesa electoral ha estat formada per Jose Márquez, Pepe del Valle, Rafa García, Santi Cortadella i ha estat presidida per Enric Cortina.

La participació ha estat repartida al llarg de les set hores que ha durat la votació: en les dues primeres hores, han votat 79 persones. A les 11.30h s’ha arribat als 100 vots, i ha estat a partir d’aleshores quan el ritme ha crescut: entre les 12.00h i les 17.00h, l’horari de tancament de l’urna electoral, la participació ha doblat els números a què havia arribat. 272 vots han estat els definitius per escollir el nou president del Club de Futbol Martorell.

El nou president del club, Josep Ramon Vigueras, ha expressat la seva satisfacció pel resultat: “estic content perquè hem assolit una majoria per triar endavant el nostre projecte”. Sobre la participació, pensa que ha estat correcta, “que participi més del 50% de l’entitat demostra que la gent està implicada, és difícil, arribar a aquestes xifres de participació”. Segons Vigueras, l’equip que iniciarà la nova legislatura té molta il•lusió per començar el nou projecte.

De la seva banda, Jaume Valls ha analitzat la derrota: “no és el resultat que volia, però tenia present que sóc el president sortint i començava amb un cert desavantatge”. A més, felicita la nova junta i confia que treballarà per al club que ell ha dirigit en el darrer any i mig: “sé que treballaran per al club, la jornada ha estat positiva i no ha hagut incidents”.

En dos dies hàbils, la nova junta electoral comunicarà a la Federació Catalana de Futbol el resultat de les eleccions i en cinc dies es farà efectiu el traspàs, tot i que Josep Ramon Vigueras no descarta treballar colze a colze amb l’anterior junta directiva fins poder treballar de manera autònoma.